بهونه کوچولوی قشنگم واسه زندگی

تاسوعا و عاشورای حسینی

روز تاسوعا از صبح ما به ارشیا گفتیم امشب میخوایم بریم مسجد و  شمع روشن کنیم.ارشیا هم که عاشق شمع روشن کردن گقت آره مامان میریم . ساعت 7 عصر بود رفتیم هر کاری کردیم که ارشیا بیاد شمع بزنه گفت نه فقط میخوام برم پارک . فکر میکنم بخاطر شلوغ بودن زیاد از حد مردم و خستگی بود چون ظهرش هم نخوابیده بود

اینجا توی تمام کوچه های قدیمی شهر منبر میزارن و همه مردم میتونند شمع روشن کنند .هر کس چهل منبر شمع بزنه حاجتش رو میگیره البته یه شمع هم گرو برمیداره که اگه حاجت گرفت یه بسته جاش بزاره . من عاشق محرم بخصوص شب تاسوعا و این مراسم شمع زنیش هستم . سالهای پیش وقتی ارشیا هنوز بدنیا نیومده بود تو این کوچه ها ساعتها پیاده روی میکردم صدای روضه ، سینه زنی مردان و دعا و عزاداری حال و هوای همان عاشورای حسینی هست .

 

 

امسال چون هوا خیلی سرد بود و ارشیا هم همکاری نکرد ، نتونستم زیاد پیاده برم فقط چندتا منبر رفتم و شمع روشن کردم . برای همه دعا کردم مخصوصا ری رای عزیزم طبق همان صحبت تلفنیچشمک

آقا ارشیا هم که دستور دادند بریم پارک و ما هم اطاعت امر کردیم . یه کمی بازی کرد و بخاطر سردی هوا راضیش کردیم زودی برگردیم .

 

 

صبح عاشورا هم رفتیم خونه یکی از دوستام نذری پلو با قیمه بود که گرفتیم و اوردیم . خاله جون هیلا هم شله زرد نذر داشت که برامون اورد . انشالله نذر همتون قبول باشه .

کاستر وانیلی یه غذای خوشمزه ومقوی هست که به درد بچه ها خیلی میخوره . روش تهیش رو مینویسم دوست داشتین برای نینی های گلتون درست کنینقلب

تخم مرغ 1 عدد ، شکر1 قاشق غذاخوری ، پودر وانیل یک هشتم قاشق چایخوری و شیر خشک آماده شده 150 میلی لیتر

فر را تا 180 درجه سانتی گراد گرم کنین . با استفاده از چنگال تخم مرغ شکر و پودر وانیل را با هم در کاسه ای کاملا بزنید . شیر را در شیر داغ کن کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید . شیر داغ را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و آن را مرتب با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و بصورت یک دست در بیاید . مخلوط را از صافی رد کرده و بعد آن راداخل دو کاسه نسوز و ضد حرارت کوچک بریزید و آنها را داخل قالب کیک قرار دهید و در داخل قالب تا نیمه ارتفاع کاسه آب جوش بریزید . به طوری که نیمی از کاسه ها در داخل آب جوش قرار گیرند . قالب کیک محتوی کاسه ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه و یا تا زمانی که کاسترها سفت شوند در فر قرار دهید سپس آنها را خارج کرده و پس از خنک شدن سرو کنید.

لبخندبای بای

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱٢:٥٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/۱٠/۱٩
تگ ها :