بهونه کوچولوی قشنگم واسه زندگی

شیراز بودیم

مشاهده یادداشت خصوصی

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱
تگ ها :

چهار سال و نیمگی

مشاهده یادداشت خصوصی

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ٢:٤٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٥
تگ ها :

غذا با میگو

خوب مثل اینکه میگو خیلی طرفدار پیدا کرده نیشخندخیلی سخت بود بیام برای تک تکتون بنویسم اوهبرای همین بنا به درخواست خودتون چند مدل از غذاهایی رو که میشه با میگو درست کرد میزارم اینجاچشمک

 

ماکارونی میگو

 

ماکارونی آبکش شده                1 بسته

میگوی پاک شده                     500 گرم

پیاز خرد شده                           1 عدد

ذرت                                یه قوطی کنسرو

فلفل دلمه ای سبز و قرمز     هر کدام 1 عدد

سیر                                     2حبه

رب گوجه فرنگی              3 قاشق سوخوری

نمک و فلفل و ادویه             به مقدار لازم

روغن                               به مقدار لازم

 

پیاز رو کمی تفت بدین . میگو را با نمک فلفل و ادویه سیر فلفل دلمه ای به پیاز اضافه کنید و تفت بدید . رب گوجه هم اضافه بشه و در آخر ذرت . با هم مخلوط کنید . سپس در قابلمه روغن بریزید یه ردیف ماکارونی و یک ردیف از مایه آماده شده . اینکار را تا اتمام مواد ادامه دهید . سپس قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدین تا دم بکشهلبخند

 

 

 

سوپ میگو

 

 

 

میگو                                             ٣٠٠ گرم                    

فلفل دلمه رنگی و پیاز خرده شده   هر کدام 2 عدد

کرفس خرد شده                             3 ساقه

کره                                             ۵٠  گرم

آرد                                         3 قاشق سوپخوری

شیر                                             2پیمانه

آب گوچه فرنگی                             1 پیمانه

شوید خرد شده                    3 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و ادویه                     به مقدار لازم

روغن                                         به مقدار لازم

 

پیاز کرفس فلفل دلمه ای و سیر را با مقداری کره تفت بدین تا نرم بشه بعد شیر را بهش اضافه کنین تا سبزیجات پخته بشه . آرد رو با مقداری کره تفت بدین و به سبزیجات پخته اضافه کنین و هم بزنین . آب گوجه فرنگی میگو و شوید رو هم اضافه کنین تا میگوها پخته بشه . هنگام سرو ، آبلیمو هم اضافه کنین لبخند

 

 

اسکالپ میگو

 

میگوی درشت                                 400 گرم

ادویه ی مخصوص میگو                 1قاشق چایخوری

جوز هندی                         یک چهارم قاشق چایخوری

خردل و زنجبیل                         1 قاشق چایخوری

روغن مایع                                 به میزان لازم

تخم مرغ                                        2 عدد

پودر سوخاری                               300 گرم

آرد گندم                                  یک دوم پیمانه

نمک و فلفل                              به میزان لازم

 

میگو را از قسمت پشت کمر برش زده ، دمش رو جدا نکنین . میگو رو باز کنین تا مثل ورقه باز بشه . سپس ادویه جوز هندی زنجبیل و خردل بزنین تا مزه دار بشه . پودر سوخاری رو با نمک و فلفل مخلوط کنین . میگوهارو در آرد زده و در تخم مرغ بغلتانید . مجددا در مخلوط پودر سوخاری بزنید و در روغن سرخ کنید و مطابق سلیقه خودتون تزئین کنینچشمک

 

 

پیتزای دریایی

 

خمیر پیتزای آماده                               2 عدد

میگوی پاک شده                              300 گرم

فلفل دلمه ای سبز و پیاز خرد شده    هر کدوم 1 عدد

فیله گوجه فرنگی خرد شده                   2عدد

قارچ ورقه شده                                 100گرم            

پنیر فیلا فیلا رنده شده                      350 گرم

زیتون بدون هسته                             6 عدد

سیر رنده شده                                  1 حبه

نمک و فلفل                                 به مقدار لازم

 

خمیر رو در ظرفی مناسب چرب شده قرار دهید و روی خمیرها را سس و سیر رنده شده بمالید . سپس به ترتیب پیاز و گوجه و فلفل دلمه میگو قارچ زیتون را روی سطح خمیر پخش کنین نمک و فلفل هم اضافه بشه . پنیر رو روی پیتزا بریزین . فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنین و ظرف پنیر پیتزا رو ابتدا به مدت 15 دقیقه کف فر قرار بدین بعد اون رو به طبقه وسط انتقال بدین و به مدت 10 دقیقه دیگه پخت رو ادامه بدین تا پیتزا پخته شده و پنیر طلایی بشهخوشمزه

 

 

کباب میگو

 

میگو پاک شده                                500 گرم

فلفل دلمه خرد شده                          2 عدد

پیاز خرد شده                                   1 عدد

نمک و ادویه                                  مقدار لازم

زعفران                                         مقدار لازم

روغن مایع                              2 قاشق غذاخوری

 

ابتدا میگو پیاز فلفل دلمه ای ، روغن ادویه نمک را با هم مخلوط کنین ( از آبلیمو هم میتونین استفاده کنین) مخلوط کباب را 1 الی 2 ساعت در یخچال بزارین تا مزه دار بشه بعد میگو رو همراه با سبزی جات به سیخ کشیده و کباب کنید . سپس با حلقه لیمو ترش و حلقه های فلفل دلمه ای تزئین کنینلبخند

 

 

 قلیه میگو

 

 

میگوی پاک شده        نیم کیلو

سیر                          یه حیه

گشنیز و شنبلیله      ١۵٠ گرم

تمر هندی              نصف بسته

پیاز                         یک عدد

نمک فلفل زردچوبه   مقدار لازم

 

میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمر هندی  و رب گوجه فرنگی ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است خوشمزه

 

 

 

دو پیازه میگو

 

میگو‌ی پاک شده                 500 گرم

پیاز                                 1 کیلوگرم

رب گوجه فرنگی                 3 تا 4 قاشق غذاخوری

روغن                               2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک فلفل ادویه              مقداری

 

 

ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ میکنیم. در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم. بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته :

بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی ، سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند لبخند

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود مژه

 

 

 شنیسل میگو

 

میگو                           1 کیلو

آب پیاز                2 قاشق غذاخوری

آرد                            ٣٠٠ گرم

ماست سفت      2 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر          یه قاشق چایخوری

نمک و فلفل             میزان کافی

تخم مرغ                     3 عدد

روغن                       میزان لازم

 

میگوها را تمیز کرده و کاملاً بشوئید و در صافی بریزید تا آب آنها گرفته شود. پس از آن میگوها را با نمک و فلفل و 2 قاشق آب پیاز مخلوط کنیدلبخند

تخم مرغ ها را شکسته و خوب بزنید تا زرده و سفیده کاملاً با هم مخلوط شود. آرد و ماست سفت، نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. میگوها را با مایه ی تخم مرغ مخلوط نماییدمژه

مقداری روغن در یک ماهی تابه ی کوچک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. توجه داشته باشید که باید میگوها را دانه دانه در ماهی تابه قرار داده (روغن باید روی میگوها را بگیرد) و صبر کنید تا رنگ آن طلایی شودچشمک

می توانید برای تزئین آن از سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تازه، نخود فرنگی و جعفری استفاده کنید مژه

 

 

غذا با میگو خیلی زیاده لبخند من براتون گلچین کردم بغلامیدوارم خوشتون بیادلبخند

تا بعد بدرودبای بای

 

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۳:٠۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٢
تگ ها :

فصل میگو

مشاهده یادداشت خصوصی

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱۱:٠٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٢٠
تگ ها :

سفر به شیراز

مشاهده یادداشت خصوصی

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱٠:۱۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٥/۱٧
تگ ها :

ترس از آنفولانزا

مشاهده یادداشت خصوصی

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۳:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/۱٤
تگ ها :

دو تا تولد دیگه

مشاهده یادداشت خصوصی

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱۱:٠٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٥/۱٢
تگ ها :

تولد آرتینا

 

جمعه تولد آرتینای راما جون بود و ما هم دعوت بودیم قلبتشویقراما جون ممنون لبخند هم به من و هم به ارشیا خیلی خوش گذشت چشمک آرتینای عزیزم تولدت مبارک و امیدوارم هزار سال زیر سایه بابا ، مامان  و خداوند منان باشیبغلهورا

 

کیک تولد آرتینا

آرتینا گلی

ارشیا جونم و آرتیناقلب

همه دور کیک و آماده برای فوت کردن شمعهای تولد لبخند

در حال باز کردن کادوهاچشمک

 

دوستان وبلاگی ارشیا قلب

لیدا جون قلب

 

کیانا خانم قلب

 

و گلسا کوچولو قلب

 

شادی بچه ها در حال بازی بغل

 

 

تا بعد بدرودبای بای

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱:٠۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/۱٠
تگ ها :

مهدکودک

سلام به همه دوستای گلمون

انشالله که حال همگی خوب خوب باشه قلب بالاخره فهیمه از سفر برگشت و ما هم تونستیم بیاییم سر کار نیشخندفقط وقتی فیش حقوقیمون رو دستمون دادن قیافمون هم دیدنی بودخنده همونم نمیدادن بهتر بود متفکر خیلیها میگن ارشیا رو از مهر بزارم مهدکودک که به قولن روابط اجتماعیش قوی بشهلبخند اما من یه چیزی بگم خدارو شکر ارشیا اصلا بچه خجالتی و گوشه گیری نیستمژهخیلی راحت با جمع ارتباط برقرار میکنه و با هر شرایطی کنار میادبغل مطمئنا اگه هم بره مهدکودک از جو اونجا و بازی با بچه ها لذت میبره ولی متاسفانه مهدکودکای اینجا اصلا تمیز نیستنناراحتفهیمه چون خودش قبلا مربی مهدکودک بوده و رشته درسی دانشگاش هم کودکیاری هست لبخندتوی خونه با ارشیا تموم درسای مهدکودک رو کار میکنهچشمک انواع و اقسام کتابای آموزشی ، کار کردن با خمیر و ساختن اشکال ، حفظ کردن شعر ، بریدن مقوا ، ساختن اشکال هندسیلبخند و ... اما من خودم خیلی ضرورتی برای یاد گرفتن این جور چیزااا نمیبینم سوال معمولا متذکر میشم که اگه بتونه روزی یه کلمه انگلیسی یا نوشتن حروف الفبا رو باهاش کار کنه که خیلی بهترهاز خود راضی حالا نظر شما چیه ؟ ارشیا بره مهدکودک بهتره یا تو خونه بمونه ؟؟نیشخند راستی ارشیا نیمه دومی هست . من نمیدونم انشالله باید مهر 89 بره پیش دبستانی یا مهر 90 ؟؟؟سوال

 

یه پارک نسبتا جمع و جور جلوی کلاس زبانشون باز شدهلبخند و این فسقلیها که شش نفری میشن بعد از کلاس یکساعتی اونجا بازی میکنن بغل مامانا هم حسابی گرم صحبت میشنچشمک به قول یکی از مامانا میگه هر سری نوبتی چای و کیک بیاریم و بشینیم اینجا میل کنیمنیشخند

دو روز پیش با خودم بردمش کلاس ورزش نیشخندمثل آقاها نشست و نگامون کرد ماچ حوصلش که سر میرفت میومد وسط من و خاله هیلا ورزش میکرد خنده

این روزا فسقلی ما از یه مدل بازی خیلی خاص خوشش اومده

وسایل لازم

سفره یه بار مصرف

یه کاسه آب

اسباب بازی

و مایع ظرفشویی یا دستشویی

بلههه دیگه حتما حدس زدین تو خونه ما چه خبرهنیشخند کاسه رو پر آب میکنه و تا اونجایی که میشه مایع خالی میکنه تو این آب که کف خوبی داشته باشه لبخندو بعدشم هم باید همه اسباب بازیها تو این کاسه شنا کنندخنده

چشم بهم بزنی مایع دستشویی و ظرفشویی خالی شدهنیشخند یکی دیگه جایگزینش میشه . البته من سعی میکنم همه رو بالای یخچال بزارم شازده دستشون نرسهاز خود راضی

دیشب بعد از کلاس زبانش با خاله و هوتنی رفتیم بیرونلبخند حسابی این دو تا با هم بازی کردنبغل ساعت 9:30 موقع برگشت تو ماشین خوابش برد با اجازتون ساعت 4 صبح بیدار شد خمیازهو تا الان که زنگ زدم خونه هنوز نخوابیده و فهیمه میگه میخواد براتون لباس بشورهخنده

 

سانازی جون برای تقویم ارشیا دستت درد نکنه . چاپش کردم عالی شدقلب

ارشیا برای اولین بار خونه دایی جون ساندویچ الویه خورد نیشخندهر وقت درست میکردم میگفت این چیه دیگه و اصلا حاضر نبود امتحان کنه متفکر با اینکه تمام چیزایی که توش استفاده میشه ارشیا خیلی دوست داره مخصوصا سس مایزز (مایونز) و ذرتلبخند خداییش از بس زن داداشم خوشمزه درستش کرده بودخوشمزه خدا کنه دیگه همیشه بخورهقلب

 

دلمان بسی برای مامان و بابا تنگ شدهناراحت روزی شونصد بار هم تلفنی حرف بزنیم بازم کمه نیشخنددیروز سالگرد فوت مامان بزرگم بود و مامانم خورش فسنجون و باقالی خورش براش خیرات کرده بودناراحت به جز اون یه عالمه هم مهمون تو خونه دعوت کرده بود . بمیرم مامان که دست تنها بودینگران هرچند میدونم همه بهت کمک کردن و ما هم اگه بودیم فقط میوفتادیم رو دلت و میخوردیم خنده خسته نباشیقلب

 

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱:٢٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/٦
تگ ها :

تولد پارسا و پوریا

 

 

دوم مرداد تولد دوقلوهای دایی جون بودتشویققلبالهی عمه به قربونشون بره که سه ساله شدن هورا از بس که بلا و شیطون بودن ، نشد کنار کیک یه عکس درستی حسابی ازشون بگیریم ماچماچ انشالله هزار ساله بشین عشقای عمه بغل

تا لحظه ای که شمع رو فوت کنن سه دست لباس عوض کردن  نیشخند جوراب که اصلا حاضر نبودن بپوشن بعد میگفتن مامان کفش پامون کن قهقههغافل میشدیم یکی بالای بوفه بود و اون یکی بالای اوپن آشپزخونهخندهالهی عمه قربونتون بره که اینهمه خوشمزه اینماچ

همین یدونه عکس رو با کیک دارنهورا

 

 

 

 

این ماشینا هدیه مامان جونشون بود تشویقاز وقتی دیدن این ماشینارو دیگه حاضر نشدن بیان پائینخنده برای همین ما کیک رو بردیم خدمتشون تا راضی بشن این مدلی عکس بگیرننیشخند

 

قلبدارن از پوریا شکایت میکنن ولی اون فسقلی خوشمزه کار خودش رو میکنهقلب

قلب دو پسر خاله قلب

تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدتان بپذیرید ..  قلب

تولدتون مبارک تشویقماچ

عمه هاله و ارشیا ماچماچ

 

  
نویسنده : ارشیا گلی ; ساعت ۱:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٥/۳
تگ ها :